Recent Posts

  Lesber match homoseksuell butikk

  Tradisjonen tro har vi gleden av å invitere til paradefrokost. Vi kommer til å ha verdens mest danseglade og fargerike folk med oss og håper at du vil være en av dem. Gå med Skeiv Verden i paraden og vis din solidaritet. Bli med du også! Det koster kroner. Kvelden fylles med sexy bartendere, barske menn, bondage og spanking. Her får du en siste mulighet til å oppleve klubben under Pride. Dette er SLM sitt avslutningsparty under Pride.

  Festen i fjor tok av - hva skjer i år? Nedre Slottsgate 2E Aldersgrense: Mest lest Gaysir butikk: Har du sjekket ut Bikini Briefs? Siv Jensen på scenen for å motta Årets faghag -pris, til både buing og applaus fra publikum. Jeg har mange gode venner med forskjellige legninger, jeg er like glad i alle sammen.

  Den ble delt ut av vår nye "homominister", Barne- og likestillingsminister, Linda Hofstad Helleland. Trine Skei Grande gratulerer æresprisvinnerne. Aasmund Robert Vik og Inger Johanne Myhre har begge jobbet med homosaken helt siden tallet, men har ikke tenkt å gi seg enda. Nå er de begge opptatt av seniorsaken. Prisen fikk de for arrangementet Barents pride - som er tidenes nordligste prideparade, et felles russisk-norsk arrangement som gikk av stabelen Dette var også en publikumspris, stemt fram av Gaysirs medlemmer.

  London Pub vant prisen Årets utested. Skuespiller Janne Formoe og radioprogramleder Niklas Baarli var kveldens konferansierer. Den svenske dragartisten Admira Thunderpussy var med som vertinne gjennom kvelden, og fremførte en sterk tolkning av Beyoncés If I Were a Boy. Alle som er nominert her er en vinner, sier Noman Mubashir.

  Jeg føler meg hjemme, sier Amal Aden. På forsiden Frydpris til biskop Kari Veiteberg Klar for parade? Her er ruten Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Fortsett det gode arbeidet, klem Alex. J som årets faghag?? Juryen må ha blitt smitta av S. At dette er noen som utad offentlig har stått last og brast.

  Man skal være svært tett på årets vinner for å opplevd det på den måten. Dette er måten å skape likestilling og likeverd, ved å settes i bås? Og hva med å fokusere på hva de unge mennene har fått til på sametinget, framfor å fokusere på legning? Hvorfor i det hele tatt ha en Gay Galla? Hvis vi ønsker likestilling, så må alt av "gay" forsvinne og bare oppføre oss som vanlige folk!

  De må være særdel historie - og kunnskapsløs. Hadde vært fint om Gaysir intervjuer de om dette. Flott finansminister og flott faghag myhag. Flott at hun fikk prisen. At det ikke falt i smak hos en del av venstresidens selvoppnevnte representanter for "alle homofile i Norge" får så være. At disse sutrekjærringene på venstresiden klager kommer vel ikke som noen bombe akkurat. Det går bare ikke å kjøre dobbeltmoral og gi pris til Skeiv Verden, samtidig som det gis pris til Jensen, som aldri har gjort noe i sin politiske karriere for homofile.

  Stiller spørsmålstegn ved seriøsiteten til arrangørene og jurye-medlemmene. Snakker om slett arbeid. Kanskje man har funnet en ny og banebrytende vinkling på "Gay Galla"? I så fall velger jeg å stå fullstendig utenfor denne nye trend i hovedstadens smeltedigel for nedverdigende ukultur. At man her antyder et utvidet identitets- og kjønnsmangfold er jo artig i seg selv, men visse grenser har man da vitterlig innenfor definisjon av LHBT - menneskers seksual - identitet.

  Åpne grensene til Nord Afrika og Midøsten for å skape stemmeplantasjer samidig som hun "støtter homofile". Siv Jensen, du er dronninga vår!! Ta homolivet tilbake til trygghet, frekkhet, upolitisk korrekte fryktløse drag queens som snakker fra levra, tafsing og alt det morroe!

  ...

  ORAL SEX ESCORTE FREDRIKSTAD HOMO

  Dating homoseksuell site cons sex to movi

  Hovedattraksjon under storfesten bl Hovedattraksjon under storfesten blir house-legenden The Shapeshifters, som står bak monsterhiten Lola´s Theme samt house-klassikere som Back to basic, Incredible og When Love Breaks Down. Musikken i klubblokalet i kjelleren blir disco og klassisk house.

  Hambros Plass 2 Aldersgrense: I år, som i fjor, vil det finne sted i Grønland kirke. Det blir morgensang ledet av menigheten kl Tradisjonen tro har vi gleden av å invitere til paradefrokost. Vi kommer til å ha verdens mest danseglade og fargerike folk med oss og håper at du vil være en av dem.

  Gå med Skeiv Verden i paraden og vis din solidaritet. Bli med du også! Det koster kroner. Kvelden fylles med sexy bartendere, barske menn, bondage og spanking. Oslo-biskop Kari Veiteberg mottar prisen Årets hetero, til stående applaus fra publikum. Kulturminister Trine Skei Grande fikk æren av å åpne showet.

  Runar Myrnes Balto t. De får peke ut en veldedig organisasjon eller et prosjekt som Gaysir donerer kr 20 til. Siv Jensen på scenen for å motta Årets faghag -pris, til både buing og applaus fra publikum. Jeg har mange gode venner med forskjellige legninger, jeg er like glad i alle sammen. Den ble delt ut av vår nye "homominister", Barne- og likestillingsminister, Linda Hofstad Helleland.

  Trine Skei Grande gratulerer æresprisvinnerne. Aasmund Robert Vik og Inger Johanne Myhre har begge jobbet med homosaken helt siden tallet, men har ikke tenkt å gi seg enda. Nå er de begge opptatt av seniorsaken. Prisen fikk de for arrangementet Barents pride - som er tidenes nordligste prideparade, et felles russisk-norsk arrangement som gikk av stabelen Dette var også en publikumspris, stemt fram av Gaysirs medlemmer.

  London Pub vant prisen Årets utested. Skuespiller Janne Formoe og radioprogramleder Niklas Baarli var kveldens konferansierer. Den svenske dragartisten Admira Thunderpussy var med som vertinne gjennom kvelden, og fremførte en sterk tolkning av Beyoncés If I Were a Boy.

  Alle som er nominert her er en vinner, sier Noman Mubashir. Jeg føler meg hjemme, sier Amal Aden. På forsiden Frydpris til biskop Kari Veiteberg Klar for parade? Her er ruten Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Fortsett det gode arbeidet, klem Alex. J som årets faghag?? Juryen må ha blitt smitta av S. At dette er noen som utad offentlig har stått last og brast. Man skal være svært tett på årets vinner for å opplevd det på den måten. Dette er måten å skape likestilling og likeverd, ved å settes i bås?

  Og hva med å fokusere på hva de unge mennene har fått til på sametinget, framfor å fokusere på legning? Hvorfor i det hele tatt ha en Gay Galla? Hvis vi ønsker likestilling, så må alt av "gay" forsvinne og bare oppføre oss som vanlige folk! De må være særdel historie - og kunnskapsløs. Hadde vært fint om Gaysir intervjuer de om dette. Flott finansminister og flott faghag myhag. Flott at hun fikk prisen. At det ikke falt i smak hos en del av venstresidens selvoppnevnte representanter for "alle homofile i Norge" får så være.

  At disse sutrekjærringene på venstresiden klager kommer vel ikke som noen bombe akkurat. Det går bare ikke å kjøre dobbeltmoral og gi pris til Skeiv Verden, samtidig som det gis pris til Jensen, som aldri har gjort noe i sin politiske karriere for homofile. Stiller spørsmålstegn ved seriøsiteten til arrangørene og jurye-medlemmene.

  Snakker om slett arbeid. Kanskje man har funnet en ny og banebrytende vinkling på "Gay Galla"? I så fall velger jeg å stå fullstendig utenfor denne nye trend i hovedstadens smeltedigel for nedverdigende ukultur.